Web Analytics Made Easy - Statcounter

همایش وحدت حوزه و دانشگاه با موضوع تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری در اسلامی سازی علوم انسان سازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملاردبرگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، سرپرست واحد ملارد با خیر مقدم به مسئولین شهرستان، روحانیون حوزه‌های غرب استان تهران، استادان و دانشجویان با طرح موضوع حوزه و دانشگاه گفت: «در الگوی مدیریتی و در توسعه کشوری مفهومی را در سند چشم‌انداز داریم با عنوان چشم انداز 1404 که تراز زیبایی در آن ذکر شده با این مضمون که ایران کشوری توسعه یافته است و همه ما امیدوار هستیم که این مهم در تمام جهات تحقق پیدا کند و امروزه الگوهای توسعه یافته آن چیزی که مدنظر متخصصین و برنامه ریزان امر توسعه قرار می‌گیرد الگوی توسعه مبتنی برمنابع فیزیکی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دکتر مهدی فتح الله افزود: «در دنیای پیشرفته امروز چیزی که مبنأ و محرک توسعه است که از آن به عنوان توسعه مبتنی بر سرمایه‌های اجتماعی یاد می‌کنند و هنگامی که در مورد توسعه سرمایه‌های اجتماعی تأمل می‌کنیم، خواهیم دید که به شدت آموزه‌های دینی و فرهنگی و آن چیزی که در مبانی دانشگاه و حوزه در کنار هم قرار می‌دادیم، امروزه در این واژه «توسعه مبتنی بر سرمایه های اجتماعی» نشان داده می‌شود.»

وی خاطرنشان کرد: «اگر بخواهیم مصادیقی در این راستا مطرح کنیم می‌توان علم بعلاوه تقوا، علم بعلاوه وجدان، علم بعلاوه اخلاق را نام برد که همه ما علاقه‌مندیم تحقق پیدا کند و بهانه طرح موضوع وحدت حوزه و دانشگاه، تجلی و پیداکردن دانش و فناوری است که به اخلاقیت و انسانیت، وجدان کاری و بصیرت مجهز می‌شود.»

حجت الاسلام حسینی نوری امام جمعه شهرستان ملارد نیز به جایگاه علوم انسانی پرداخت و گفت: «برای تحقق جایگاه علوم انسانی سه مولفه وجود دارد، دانشگاه‌ها اسلامی باشد، اعزام روحانیون در دانشگاه در راستای تقویت علوم انسانی که در این زمینه شهید مفتح تلاش ارزنده‌ای کشیده‌اند و نیز تغییر بعضی از سرفصل دروس در دانشگاه‌ها که متأسفانه هنوز به آن ایده‌ال نرسیده ایم و همه مسئولان باید تلاش و کوشش کنند تا به اهداف اصلی وحدت بین حوزه و دانشگاه که تأکید مقام معظم رهبری است، برسیم.»

مدرس حوزه علمیه قم و مجری طرح سراسری تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری هم با توضیحات کامل از کتابهای مقام معظم رهبری درباره وحدت حوزه و دانشگاه و نحوه رسیدن به جایگاه علوم انسانی مسائلی را عنوان کرد.

در پایان حجت الاسلام اسمعیل فخریان به سوالات مطرح شده از سوی روحانیون، استاداند و دانشجویان درباره رسیدن به این جایگاه علوم انسانی پاسخ دادند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است و هر کس باید نسبت به شکل‌گیری هویت نسلی آینده کشور نقش خود را به خوبی ایفا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، رضا رضایی صبح امروز در مراسم غبارروبی مرقد مطهر شهدا در گلزار شهدای کرمان با بیان اینکه بیانات مقام معظم رهبری در جمع معلمان شور آفرین و انگیزه بخش بود، اظهار داشت: دیدار رهبر انقلاب با معلمان به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، دریایی از شعف، انگیزه و امید را در فرهنگیان برای اتفاقات خوب آینده ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری عالمانه و با اشراف کامل مسائل و برنامه‌های آموزش و پرورش را در دیدار با معلمان تبیین کردند، افزود: یک نکته قابل تامل این است که بیانات حضرت آقا تکلیفی را برای همه روشن می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه هر کس باید نسبت به شکل‌گیری هویت نسلی آینده کشور نقش خود را هم خوب ایفا کند، گفت: با توجه فرمایشات حضرت آقا، در شکل‌گیری هویت نسلی آینده محوری‌ترین دستگاه آموزش و پرورش است و همه باید کمک کنند تا مجموعه دستگاه‌ها در زمینه حمایت وظیفه خود را به خوبی ایفا کند.

وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین مبنای تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزش و پرورش استان کرمان است، ادامه داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تهیه نقشه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در سال 1402 آموزش و پرورش استان در این زمینه در سطح کشور پیشگام بوده است.

رضایی بیان کرد: مقام معظم رهبری ضمن تاکید بر نقش موثر فرهنگیان در کشور، رسالت خطیر معلمان و آموزش و پرورش را به جامعه فرهنگی، مردم و مسئولان یادآوری کرد و شور نشاط و پویایی را به آموزش و پرورش تزریق کرد.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب نسبت به اقدامات معاونت پرورشی هم تاکید داشتند، گفت: معاونت پرورشی استان هم باید به صورت جدی نسبت به موضوع دانش آموز با نگاه راهبردی بر اساس ویژگی بومی و منطقه‌ای وارد شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • بیداری در دانشگاه های جهانی حاصل دوراندیشی مقام معظم رهبری است
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • آموزش و پرورش محوری‌ترین دستگاه در شکل‌گیری هویت نسلی است
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد