Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله قاسمی پیر بلوطی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس،ملارد و صفادشت گفت: شرکت های دانش بنیان مکانی برای استارت‌ و آغاز فعالیت علمی دانشجویان کارآفرین و علاقه مند به فناوری است؛ چراکه بسیاری از اتفاقات فناوری و دانش پایه در این شرکت ها شکل می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ دکترعبدالله قاسمی پیربلوطی سرپرست واحدهای شهرقدس، ملارد وصفادشت وهیات همراه که متشکل از اعضای هیات علمی شورای دانشی واحد شهر قدس بودند؛ از شرکت دانش بنیان نهال گستر رویان واقع در استان قزوین بازدید به عمل آوردند و سرپرست واحد در گفتگویی اظهار کرد: شرکتهای دانش بنیان  متشکل از اعضای هیات علمی ، دانشمندان ، نخبگان ودانشجویان فعال شکل میگیرد که با انگیزه بالا و دارای ظرفیت‌های علمی خوبی هستند که موجب تجمیع و متمرکز شدن و گرد آوری تجارب دانش پژوهان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی پیربلوطی افزود: بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها تعامل مناسبی را برای فعالیت دانشجویان کارآفرین و فناور فراهم آورند؛ بالفعل شدن این ظرفیت‌ها ی دانشجویی دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج ماموریت علمی دانشگاه واجرای برنامه علمی صنعت وتجارت وتقویت روحیه علمی دانشجویان ودانش پژوهان، توانمندسازی دانشگاه های نسل جدید و ایجاد انگیزه شغلی در دانشجویان کار آفرین، دانشگاه ها باید به سراغ شرکت های دانش بنیان رفته ودر این زمینه باهم افزایی ، کسب تجارب علمی ومهارتی دانشجویان  را فعال کرده و از طرح وایده های هسته های فناور دانشجویان حمایت کند.

این استاد دانشگاه اشاره کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس به همراه واحدهای ملارد وصفادشت  دارای دانشجویان فعالی است که حتی در ایام شیوع بیماری کرونا در سلسله فعالیت های تولید مواد ضد عفونی کننده درقالب باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان  وانجمن های علمی فعال بودند وهمچنین این دانشگاه در بخش کشت محصولات کشاورزی به خصوص گیاهان دارویی و در راستای توسعه مهارتی در علوم  صنایع غذایی با شرکت های متعددی در راستای اجرای برنامه علمی صنعت وتجارت از جمله شرکت دانش بنیان نهال رویان وارد مذاکره شده وتوافقاتی در زمینه توسعه دانش وفعال کردن شوراهای دانشی اعضای هیات علمی به عمل آورده است.

او اشاره کرد طی جلسه ای که با دکتر یداللهی مدیر عامل شرکت دانش بنیان نهال گستر رویان به عمل آوردیم ودر بازدیدی که ازاین شرکت داشتیم؛ توافق کردیم کارگروهی را تشکیل داده  ودر خصوص تولیدات محصولات کشاورزی وحفظ ونگهداری سایت وفضای سبز واحدهای شهرقدس /ملارد/صفادشت وکشت نهال گل محمدی وهمچنین بهره وری لازم  از تولید محصولات کشاورزی شامل سیفی جات وتولید چوب از درخت پالونی توافقاتی را  به عمل آوردیم وبزودی با عقد تفاهم نامه در راستای فعالیت های مشترک به منظور بهره وری از اراضی زراعی واحدهای سه دانشگاه و بهره برداری از محصولات جدید بخش گیاهان دارویی شاهد اقداماتی جدید  در راستای کمک به دانشجویان فعال در بخش کشاورزی ، صنایع غذایی ، علوم دامی، زیست شناسی و مهندسی شیمی و اجرای برنامه علمی صنعت وتجارت خواهیم بود.   

 این مسئول افزود درگفتگوهای خبرگزاری ها سایت های خبری  با عنوان «اجرای برنامه علمی صنعت وتجارت در بخش های مختلف از جمله صنایع غذایی و محصولات گلخانه ای » به معرفی، موفقیت‌ها، کارکردها، فعالیت‌ها، برنامه‌ها و مشکلات دانشگاه های سه گانه شهر قدس، ملارد، صفادشت که  در مسیر توسعه علم و دانش وکسب تجارب جدید پژوهش های دانش بنیان قرار دارند بصورت تخصصی به موضوعات مختلف خواهیم پرداخت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهر قدس دانش بنیان دانشگاه ها فعالیت ها علمی دانش شرکت ها شهر قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۰۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» در دانشگاه آزاد ملارد طنین‌انداز شد
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان